ЗА ПРОДАЖБА

НАШИТЕ КУЧЕТА

Приоритет за нас е развъждането на малки немски овчарки работен модел - за полиция, за самостоятелна охрана и спорт. Тези кучета се характеризират със здраво и силно телосложение, добри и пространствени движения, уравновесен и твърд характер. При подходящо обучение постигат много добри резултати. Работните кучета търпят компромиси по отношение на екстериора. Няма немски овчарки, заели челни места на престижни екстериорни изложби, които да са се класирали на водещи позиции на чуждестранни работни изпитания. Екстериорният модел немска овчарка е с рехава конструкция, мек и неуравновесен характер, неподходящ за работа и спорт.
Осигуряваме добри родители и се радваме на качествени малки кученца. В нашия родилен дом са окучени полицейският шампион на България за 2007 година - Рой както и балканският шампион за 2010 година - Чопър.
Такива успехи са нашата гордост и цел в развъдната ни дейност.
Освен наше производство доставяме и кучета от различни породи и възраст по заявка на клиента. Приемаме за обучение различни породи кучета на възраст от 8 до 20 месеца.